Αυτοματισμοί

Το έξυπνο σπίτι από τη Somfy

Ρολά, φωτισμός, θέρμανσηαυλόπορτες, γκαραζόπορτες, κάμερες, συναγερμοί....διαχειριστείτε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, απο το σπίτι ή απομακρυσμένα. Το TaHoma θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπαρκο το σπίτι σας , με έναν απλό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο τρόπο.

Image
Image
Image

Ελέγξτε το έξυπνο σπίτι της Somfy μόνο με τη φωνή!

Ο νέος τρόπος διαχείρισης των έξυπνων προϊόντων (ρολά, τέντες, φώτα...)
Συνδυάστε το TaHoma με την ψηφιακή βοηθό MAIC και διαχειριστείτε τα προϊόντα απλά λέγοντας την εντολή που θέλετε να εκτελεστεί (πχ. "MAIC...κλείσε τα ρολά του σπιτιού")!

Φτιάξε το δικό σου σενάριο!

Το TaHoma είναι μέχρι στιγμής μια από τις πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες στην αγορά. Είναι συμβατό με περισσότερες από 200 σειρές προϊόντων (πχ. πόρτες, παράθυρα, ρολά, συστήματα σκίασης, αυλόπορτες, γκαραζόπορτες, συστήματα θέρμανσης φωτισμού, κάμερες παρακολούθησης και συστήματα συναγερμού).

Με το TaHoma, φανταστείτε το σενάριο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Δυνατότητα δημιουργίας πάνω από 40ενάρια

Image
Image

Πώς θα σας φαινόταν ένας νέος τρόπος ζωής;

Με την εφαρμογή Connexoon Terrace και την αντίστοιχη συσκευή οικιακού αυτοματισμού, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως τις τέντες και τα φώτα σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία io-homecontrol. Δημιουργήστε σενάρια στο smartphone σας και επαναλάβετέ τα όπως σας αρέσει. Ελέγξτε εάν ο έξυπνος εξοπλισμός σας είναι ανοιχτός ή κλειστός εάν δεν έχει καλό καιρό, από όπου κι αν βρίσκεστε.