Εσώπορτες

Image
Image
Image
Image

SUITE – Μοντέρνες κρυφές πόρτες με κρυφή κάσα

Image
Image

LINEAR

Οι εσωτερικές πόρτες Linear της Sabadoor είναι μια σειρά από εσωτερικές πόρτες με κάσα αλουμινίου, εξοπλισμένες με πλήθος υλικών, χρωμάτων, σχεδίων και φινιρισμάτων. Με μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την καθαρότητα και την απλότητα των γραμμών. Η διαιρούμενη κατά πάχος, κάσα αλουμινίου δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης σε όλα τα είδη – φάρδη τοιχοποιίας.

VETRO - Γυάλινη Πόρτα

Οι γυάλινες ανοιγόμενες πόρτες προσδίδουν μια εκλεκτική και μοντέρνα διακόσμηση στο χώρο σας καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταστεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στις σύγχρονες κατοικίες και εργασιακούς χώρους. Τα σχέδια των υαλοπινάκων μπορούν να έχουν μοντέρνο ύφος και να συνδυάζουν χρώματα, σχέδια, εικόνες με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

vitro spa vitro tomia

Με πολύ έμπνευση και μεράκι, είμαστε στην διάθεση σας να σας παρουσιάσουμε μοντέρνα και κλασικά στυλ, εσώπορτες με Laminate ή καπλαμά.

Ακόμα και για αυτούς που γοητεύονται από το παραδοσιακό στυλ, πόρτες από ημιμασιφ .

Το ξύλο, το γυαλί και το inox βρίσκουν εφαρμογή στο μοντέρνο design των κουφωμάτων εξυπηρετώντας ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

*Παράγονται και σε Πυράντοχες

Image
Image
Image
Image