Στέγαστρα

Το στέγαστρο δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες λόγω του στηρίγματος του και αποτελεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση. 

Ο σκελετός αποτελείται από προφίλ αλουμίνιου, κατασκευασμένος με ένα ξεχωριστό design. Οι υδρορροές που διαθέτει βοηθούν στην ομαλή απορροή των νερών της βροχής αποφεύγοντας έτσι την ελεύθερη πτώση που θα λέρωνε εσάς ή το αυτοκίνητό σας. Οι σωλήνες της υδρορροής είναι σχεδιασμένοι για τον εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό τους. Τα στέγαστρα έχουν μεγάλη αντοχή σε ανεμοπιέσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 42m/s.

Η κάλυψη τους γίνεται με μασίφ φύλλα πολυκαρβονικού υψηλής αντοχής υπολογισμένης περίπου 200 φορές ισχυρότερης από αυτή του κανονικού τζαμιού. Λογω της διπλής επεξεργασίας του, το πολυκαρβονικό προστατευει από την υπεριώδη ακτινοβολία, αντανακλώντας τις UV ακτίνες κατά 98%. Επίσης έχει την δυνατότητα να μειώνει αισθητά την θερμοκρασία του χώρου. Ερευνα έχει αποδείξει οτι κάτω από συνεχή ηλιακή ακτινοβολία όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους 60 βαθμούς, ο στεγασμένος χώρος δεν θα έχει περισσότερους από 37. Το πολυκαρβονικό έχει επίσης και πολύ αποτελεσματική αντοχή απέναντι στην φωτιά και υπολογίζεται οτι εχει ζωή κοντά στα 20 χρόνια σε περιοχές με θερμοκρασίες -30 έως +60 βαθμούς κελσίου.