Ρολά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μας ωθήσουν να επιλέξουμε ρολά και ειδικότερα ρολά αλουμινίου για τα εξώφυλλα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου μας.

Τα ρολά είναι ο πιο οικονομικός (φθηνός) τύπος εξώφυλλου αφού το κόστος του σε σύγκριση με ένα ανοιγόμενο ή συρόμενο πατζούρι υπολείπεται κατά πολύ. Το ρολό λόγω της απλότητας του τοποθετείται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, επομένως και πιο οικονομικά.  Τα ρολά έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν πολύ μεγάλα ανοίγματα χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος της τοιχοποιίας. Μας 1από2 εξασφαλίζουν και κάποια εξοικονόμηση ενέργειας αφού για την λειτουργία τους (χειρισμός τους από μέσα) δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τα τζάμια οπότε δεν έχουμε και κάποια ανεπιθύμητη διαφυγή θερμοκρασίας.

Έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τον τρόπο χειρισμού τους ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις δυνατότητες μας. Τα ρολά μπορούν να είναι χειροκίνητα, ηλεκτρικά, τηλεχειριζόμενα κατά μόνας ή ομαδοποιημένα, συνεργαζόμενα με «έξυπνο σπίτι». Με αισθητήρες αέρος - φωτός (ασύρματους ή ενσύρματους) μπορούν να λειτουργούν και αυτόνομα. Με την χρήση «έξυπνων μοτέρ» (ανίχνευσης εμποδίων, αυτορρυθμιζόμενα) φωτοκύτταρων ασφαλείας κ.α. εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία τους και προστατεύουμε τον χρήστη. Τέλος συνεργάζονται με όλους τους τύπους κουφωμάτων χωρίς δεσμεύσεις.

Ρολά